Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Putiikki Vanha-Vanto (Y-tunnus: 0135413-4)
Vantontie 68
21120 Raisio

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tanja Lepistö
puh. 0500 521 598
uutiskirje@vanhavanto.com

REKISTERIN NIMI

a) Putiikki Vanha-Vanto/ asiakasrekisteri
b) Putiikki Vanha-Vanto / markkinointirekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Putiikki Vanha-Vanton palveluja verkkokaupan kautta.
- Henkilö on rekisteröitynyt Putiikki Vanha-Vanton verkkokaupassa.
- Henkilö on itse liittynyt postituslistalle, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.
- Henkilö on liitetty markkinointirekisteriin sillä perusteella, että henkilön työsähköposti on poimittu yrityksen nettisivuilta tai yleisesti avoimista internetlähteistä ja henkilölle on lähetetty hänen työtehtäväänsä liittyvää viestintää.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Putiikki Vanha-Vanton asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Putiikki Vanha-Vanton asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Putiikki Vanha-Vanton omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Putiikki Vanha-Vanto saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista (sähköpostiosoite) saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Putiikki Vanha-Vanton asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Putiikki Vanha-Vantolla on oikeus julkaista asiakasrekisterin/markkinointirekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Putiikki Vanha-Vanton rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen: sähköpostiosoite Uutiskirje voidaan lähettää myös potentiaalisille yritysasiakkaille, joiden työsähköposti-osoite on poimittu yrityksen nettisivuilta ja uutiskirjeen sisältämän aiheen katsotaan liittyvän henkilön työtehtävään. Tällöin henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot: sähköpostiosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin/markkinointirekisterin tiedot ovat ainoastaan Putiikki Vanha-Vanton käytössä. Tietoja ei luovuteta Putiikki Vanha-Vanton ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Putiikki Vanha-Vanton luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Putiikki Vanha-Vanton hallitsemilla ja salasanasuojatulla palveluissa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Putiikki Vanha-Vanto (Y-tunnus 0135413-4) täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

– Lisättyäsi haluamasi tuotteet ostoskoriin, päivitä loppusumma. – Tilaa tuotteet – Täytä asiakastiedot sekä toimitusosoite – Tässä vaiheessa voit valita toimitustavan – Seuraavaksi voit siirtyä valitsemaan maksutavan – Lopuksi hyväksyt toimitusehdot ja tilaat tuotteet

Hyväksymällä toimitusehdot sinun edellytetään tutustuneen voimassaoleviin ehtoihin ja hyväksymään ne.

Tilataksesi tuotteitamme sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt. Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Toimituskulut lisätään lopulliseen ostohintaan. 

TOIMITUSTAVAT

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Itellan pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella. Toimitustavoissa on oletuksena “postipaketti”, jonka voit myöhemmin verkkokaupan kassalla muuttaa tilauksestasi riippuen joko kirjeeksi tai noudoksi liikkeestämme.

1. KIRJE 3,00 €
Tällä postimaksulla kulkevat kooltaan max 25 × 35 × 3 cm ja painoltaan alle 0,25 kg tuotteet (esim. korut, nauhat, tiskirätit jne.)

2. POSTIPAKETTI 6,90€
Itella SmartShip-paketti. Voit itse valita joko lähimmän postin pisteen tai pakettiautomaatin noutopisteeksi. Kiinteä maksu.

Emme vastaa tilanteesta, jossa posti kuljettaa paketin muuhun kuin valittuun postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin.

3. POSTI KOTIPAKETTI 13,90 €

Saat paketin suoraan kotiovellesi. Paketin jakelusta sovitaan erikseen. 

4. MATKAHUOLLON LÄHELLÄ PAKETTI  6,90 €

Matkahuollon Lähellä-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen.

Max 35 kg

Emme vastaa tilanteesta, jossa paketti kuljetetaan muuhun kuin valittuun toimipaikkaan tai pakettiautomaattiin.

5. MATKAHUOLLON KOTIJAKELU  13,90 €

Kotijakelupaketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 - 3 arkipäivän kuluessa. Kotijakelusta otetaan yhteys vastaanottajaan tekstiviestillä ja paketti jaetaan sovitun mukaan seuraavana arkipäivänä.

6. NOUTO
 Voit valita toimitustavaksi myös noudon puodilta Raisiosta aukioloaikojen puitteissa, jolloin toimituskulut on 0,00 euroa. Tarvittaessa voit noutaa tilauksen myös aukioloaikojen ulkopuolella erikseen sovittuna ajankohtana.

MAKSUTAVAT

Käytämme Klarna Checkout-palvelua, jonka avulla voit helposti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Käytössä olevat vaihtoehdot ovat: Klarna lasku, Klarna tili sekä korttimaksuvaihtoehdot  (Visa , Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia)

Jos sinulla tulee maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun puh.09-425 99 771 (arkisin klo 8.00 - 18.00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi

TOIMITUSAIKA

Tilaukset toimitamme haluamallasi toimitustavalla 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.
Mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on kuitenkin päässyt loppumaan, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostitse ja  hyvitämme tuotteen Klarna Checkout-palvelun kautta. Voit halutessasi myös vaihtaa varastosta loppuneen tuotteen samanhintaiseen tuotteeseen.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös alkuperäiset hintalaput ja mahdolliset tuoteselosteet tulee olla tuotteessa kiinni.
HUOM. Palautusoikeus ei koske alennustuotteita, elintarvikkeita, määrämittaan leikattuja nauhoja eikä sinettipusseista poistettuja tuotteita, ellei tuotteissa ole jotakin vikaa!
Vaihto-oikeus ei koske oikein toimitettuja maaleja tai maalaustuotteita.
Liitä palautukseen toimituksen mukana tullut PALAUTUSILMOITUS täytettynä.

Siirrämme palautetuista tuotteista maksamasi summan viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti Klarna Checkout-palvelun kautta pankki- tai laskutilillesi. Luottokortilla tehtyjen tilausten palautukset ohjataan aina samalle kortille.

  Mikäli paketin jättää hakematta ja posti palauttaa lunastamattoman paketin säilytysajan jälkeen – toimituskuluja EI palauteta. Paketti voidaan toimittaa asiakkaalle uusia toimituskuluja vastaan, jotka maksetaan erikseen tilillemme. 
HUOMIO! Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta!

REKLAMAATIOT

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Putiikki Vanha-Vantoon puhelimitse (045-6777 808) sähköpostitse (tilaukset@vanhavanto.com), jotta voimme sopia virheen korjaamisesta. Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee vahinkoilmoitus  Postiin heti pakettia vastaanottaessasi.