Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Putiikki Vanha-Vanto (Y-tunnus: 0135413-4)
Vantontie 68
21120 Raisio

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tanja Lepistö
puh. 0500 521 598
uutiskirje@vanhavanto.com

REKISTERIN NIMI

a) Putiikki Vanha-Vanto/ asiakasrekisteri
b) Putiikki Vanha-Vanto / markkinointirekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Putiikki Vanha-Vanton palveluja verkkokaupan kautta.
- Henkilö on rekisteröitynyt Putiikki Vanha-Vanton verkkokaupassa.
- Henkilö on itse liittynyt postituslistalle, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.
- Henkilö on liitetty markkinointirekisteriin sillä perusteella, että henkilön työsähköposti on poimittu yrityksen nettisivuilta tai yleisesti avoimista internetlähteistä ja henkilölle on lähetetty hänen työtehtäväänsä liittyvää viestintää.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Putiikki Vanha-Vanton asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Putiikki Vanha-Vanton asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Putiikki Vanha-Vanton omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Putiikki Vanha-Vanto saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista (sähköpostiosoite) saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Putiikki Vanha-Vanton asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Putiikki Vanha-Vantolla on oikeus julkaista asiakasrekisterin/markkinointirekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Putiikki Vanha-Vanton rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen: sähköpostiosoite Uutiskirje voidaan lähettää myös potentiaalisille yritysasiakkaille, joiden työsähköposti-osoite on poimittu yrityksen nettisivuilta ja uutiskirjeen sisältämän aiheen katsotaan liittyvän henkilön työtehtävään. Tällöin henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot: sähköpostiosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin/markkinointirekisterin tiedot ovat ainoastaan Putiikki Vanha-Vanton käytössä. Tietoja ei luovuteta Putiikki Vanha-Vanton ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Putiikki Vanha-Vanton luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Putiikki Vanha-Vanton hallitsemilla ja salasanasuojatulla palveluissa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot