Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Putiikki Vanha-Vanto (Y-tunnus: 0135413-4)
Vantontie 68
21120 Raisio

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Tanja Lepistö
puh. 0500 521 598
uutiskirje@vanhavanto.com

REKISTERIN NIMI

a) Putiikki Vanha-Vanto/ asiakasrekisteri
b) Putiikki Vanha-Vanto / markkinointirekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Putiikki Vanha-Vanton palveluja verkkokaupan kautta.
- Henkilö on rekisteröitynyt Putiikki Vanha-Vanton verkkokaupassa.
- Henkilö on itse liittynyt postituslistalle, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.
- Henkilö on liitetty markkinointirekisteriin sillä perusteella, että henkilön työsähköposti on poimittu yrityksen nettisivuilta tai yleisesti avoimista internetlähteistä ja henkilölle on lähetetty hänen työtehtäväänsä liittyvää viestintää.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Putiikki Vanha-Vanton asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Putiikki Vanha-Vanton asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Putiikki Vanha-Vanton omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Putiikki Vanha-Vanto saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista (sähköpostiosoite) saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Putiikki Vanha-Vanton asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Putiikki Vanha-Vantolla on oikeus julkaista asiakasrekisterin/markkinointirekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Putiikki Vanha-Vanton rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen: sähköpostiosoite Uutiskirje voidaan lähettää myös potentiaalisille yritysasiakkaille, joiden työsähköposti-osoite on poimittu yrityksen nettisivuilta ja uutiskirjeen sisältämän aiheen katsotaan liittyvän henkilön työtehtävään. Tällöin henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot: sähköpostiosoite

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin/markkinointirekisterin tiedot ovat ainoastaan Putiikki Vanha-Vanton käytössä. Tietoja ei luovuteta Putiikki Vanha-Vanton ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Putiikki Vanha-Vanton luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Putiikki Vanha-Vanton hallitsemilla ja salasanasuojatulla palveluissa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Putiikki Vanha-Vanto (Y-tunnus 0135413-4) täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

– Lisättyäsi haluamasi tuotteet ostoskoriin, päivitä loppusumma. – Tilaa tuotteet – Täytä asiakastiedot sekä toimitusosoite – Tässä vaiheessa voit valita toimitustavan – Seuraavaksi voit siirtyä valitsemaan maksutavan – Lopuksi hyväksyt toimitusehdot ja tilaat tuotteet

TOIMITUSTAVAT

Toimituskulut sisältävät lähetys- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Itellan pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksella. Toimitustavoissa on oletuksena “postipaketti”, jonka voit myöhemmin verkkokaupan kassalla muuttaa tilauksestasi riippuen joko kirjeeksi tai noudoksi liikkeestämme.

1. KIRJE 3,00 €
Tällä postimaksulla kulkevat PIENET A4-kirjekuoreen mahtuvat, KEVYET alle 1 kg TUOTTEET (esim. korut, nauhat, tiskirätit jne.)

2. POSTIPAKETTI 6,90€
Itella SmartShip-paketti. Voit itse valita joko lähimmän postin pisteen tai pakettiautomaatin noutopisteeksi. Kiinteä maksu.

3. NOUTO
Halutessasi voit myös noutaa tuotteet myymälästämme Raisiosta.

MAKSUTAVAT

KLARNA

Oletustapana on LASKU, mutta voit maksaa HALUAMALLASI MAKSUTAVALLA sen jälkeen, kun ostopäätös on tehty ja tilaus on rekisteröitynyt verkkokaupan järjestelmään.

KLARNA LASKU
Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä Maksuaika aina 14 vuorokautta Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus* Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

  • Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

KLARNA TILI
Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä.
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

KLARNA TILIEHDOT:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Maksu pankkipainikkeilla

Voit maksaa myös pankkipainikkeella.

TOIMITUSAIKA

Tilaukset toimitamme Itellan kuljetettavaksi 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.
Mikäli jokin tilaamistasi tuotteista on kuitenkin päässyt loppumaan, ilmoitamme tästä välittömästi ja palautamme tuotteen ostosta aiheutuneen maksusuorituksen asiakkaan ilmoittamalle tilille.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös alkuperäiset hintalaput ja mahdolliset tuoteselosteet tulee olla tuotteessa kiinni.
HUOM. Palautusoikeus ei koske alennustuotteita, elintarvikkeita, määrämittaan leikattuja nauhoja eikä sinettipusseista poistettuja tuotteita, ellei tuotteissa ole jotakin vikaa!
Vaihto-oikeus ei koske oikein toimitettuja maaleja tai maalaustuotteita.
Liitä palautukseen toimituksen mukana tullut PALAUTUSILMOITUS täytettynä.
Mikäli paketin jättää hakematta ja posti palauttaa lunastamattoman paketin säilytysajan jälkeen – toimituskuluja EI palauteta.
HUOMIO! Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta!

REKLAMAATIOT

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen:
vanha-vanto@luukku.com tai 045-6777 808.